Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Cerita Hot
22
home,paged,page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-22,paged-3,page-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sepupuku Din kini telah berumahtangga dan tinggal Di Kuala Lumpur. Masaalah orang gaji menyebabkan Din membawa aku menjadi orang gaji dirumahnya. Ialah, bukan orang lain tapi sepupu aku juga. Kalau tidak siapa lagi nak tolong sepupuku. Pada petang ahad Din datang dengan kereta Accord birunya ditemani...

Hye nama saya emilia.saya anak ke bongsu dari 3org adik beradik inilah pengalaman yg paling saya tak dapat lupakan. Ceritanya begini,aku ada seorang abang yg gilakan sex.tapi dia amat baik kepadaku.. sebab tula aku tak pernah menaruh syak wasangka terhadapnya tetapi disebalik kepercayaan ku itu ia...

Kesah benar ini ingin aku ceritakan pada yang meminatinya,kisah ini terjadi pada awal tahun 1994 aku ialah saorang isteri yg sudah mempunyi dua orang anak usia ku baru 32tahun kejadian ni berlaku selama 3bulan berturut2 dia bekas teman lelakiku muncul kembali dalam hidupku. Dipendekan cerita satu...

Hasil Nukilan "Jeelo" Hallo Netter  Apa khabar. Aku berusia 35 tahun, berasal dari Negeri  Sembilan, berkeluarga dan kini menetap di Pantai Timur, cari makan di sana. Aku ingin berkongsi pengalam sex ku bersama Netter semua. Harapan ku, kesah-kesah benar yang aku paparkan dapat perhatian kelian. Beberapa tahun...

Dewi memang tidak boleh memejamkan matanya, Puas sudah dipujuk tapi kedua matanya masih lagi galak, langsung belum menunjukkan tanda-tanda ingin pejam. Sedikit pun tidak dirasakan keinginan untuk tidur biarpun malam telah larut. Tidak seperti lelaki di yang terdampar di sebelahnya yang telah lama dibuai lena. Dewi...

Aku adalah seorang mahasiswa tahun akhir di U KL Pada ketika ini aku tidak ke kuliah lagi cuma buat kerja thesis. Oleh karena itu aku sering pergi ke rumah abang ku di KL. Suatu hari aku kerumah abang ku. Ketika aku sampai ke rumah abangku,...

Masa tu, umur aku 17 tahun. Nak masuk 18. Aku masih ingat, masa tu, mak dan bapak aku pi ke beach, nak sambut ulang tahun perkahwinan makcik aku. Kebetulan pula, pada hari itu, abang angkat aku datang. Dia ni memang rapat dengan mak aku. Dia...

Baru satu minggu aku belajar mengaji Quraan dengan Pak Salleh. Sebelum ini aku belajar mengaji disurau yang ada dikawasan perumahan itu. Kata ayah disurau tu terlalu ramai budak-budak yang belajar, jadi ustaz yang mengajar tak dapat memberikan tumpuan sepenuhnya. Kerana itulah aku masih belum lancar...

Masih terkenang di dalam ingatan I bagaimana kali pertama mendapat pelajaran seks. Sewaktu itu aku baru sahaja berumur 14 tahun. I masih lagi bersekolah dalam tingkatan dua. Korang tau je lah time tu muka memang cute baby face. Jadi masa tu ramai lah pelajar-pelajar perempuan...

Cerita ni berlaku tahun lepas. Aku seorang guru dan dapat peluang berkursus ke satu tempat latihan guru di sekitar K.L. bersama-sama dengan guru-guru yang terpilih dari seluruh Malaysia. Dalam group aku tu adala sorang cikgu yang aku rasa lagi cantik dari Sofea Jane.Putih melepak, bibir merah...

Hai, nama aku salim. Aku ni keje sebagai driver kat sebuah syarikat pengangkutan di sebuah negeri P. Kisah ni berlaku waktu aku mula2 masuk keje kat tempat aku keje sekarang ni. Kat tempat keje aku ni adalah 4 orang pekerja wanita, yang lain semua lelaki. Dalam...

Saat paling gembira skali dalam hidup aku mase aku blajar di form 4 . Skarang ni aku dah form 5 dan sk00l di [secret],aku minat kat satu cikgu yg mengajar aku sains dan bagi aku dia yg paling handsome skali antar semua cikgu yg ada . Kisah...

Sebagai pelanggan facebook yang setia, aku mengenali ramai perempuan terutamanya janda yang berusia antara dua puluhan hingga empat puluhan. Ramai juga bini orang yang mahu berkenalan denganku tapi aku reject kerana tidak mahu terlibat dengan bini orang. Seperi biasa kami akan chatting dalam fb. Bila dah...

Ustaz Halim meminta yang melakukan enam tahun itu menjengok di luar rumah untuk melihat sama-ada sesiapa yang datang kerumahnya. Bunyi deruan engin lori yang sangat kuat diluar sana ada orang datang kerumahnya. Setahunya tidak ada pun dia menempah atau meminta sesiapa menghantar barang untuknya. Setelah dia sendiri menjengoknya, barulah dia...