Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Cerita Hot
22
home,paged,page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-22,paged-4,page-paged-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Aku seorang guru sekolah rendah di KL. Boleh dikatakan guru yang baik, diikuti para bapa yang menyekolahkan anak mereka di sekolah aku mengajar. Guru Besar sendiri memilih kaedah pengajaranku. Maklumat ini aku perolehi dari guru-guru yang lain dengan Guru Besar. Oleh yang demikian, ramailah ibu bapa yang menawarkan untuk...

Perniagaan sarang burung walit menarik ramai pengusaha menceburi bidang itu. Ada seorang taukeh Cina membina Bangunan sarang burung di sebuah bukit di daerah tersebut. Jais sebagai orang tuhan taukeh Cina itu mencerminkan bekerja-membina kerja yang dibina oleh pekerja dari Myammar. Enam orang pekerja Myammar tinggal di kongsi yang...

Kami telah merencanakan bulan perjalanan memancing Alaska kami di muka. Dari Fairbanks Tom dan aku akan terbang ke sebuah danau di mana kami telah memesan tujuh hari menginap di sebuah kamp, lengkap dengan pemandu, yang adalah pemilik kamp. Seperti yang diperlukan, kami telah membayar semuanya di muka, dan kami bersemangat...

Di dunia ini ada dua benda yang mendapat perhatian lelaki-duit dan burit. Bagi seorang casanova, kemunculan facebook untuk mereka melalui facebook pelbagai perempuan dapat dikenali sama dengan anak dara, janda mahupun isteri orang. Dol, 40, adalah seorang casanova yang terkenal di Kuala Lumpur.Setiap minggu dia bertukar sama...

Aku kost di daerah Senayan, kamarku bersebelahan dengan kamar seorang gadis manis yang masih kecil, tubuhnya mungil, putih bersih dan senyumnya benar-benar mempesona. Dalam kamar kostku terdapat beberapa lubang angin sebagai ventilasi. Mulanya lubang itu kututup dengan kertas putih.., tapi setelah gadis manis itu kost...

Aku sedang menonton televisi di kamarku ketika Fay keluar dari kamar mandi mengenakan baju tidur. Hm.. dia pasti habis cuci muka dan bersih-bersih sebelum tidur. Di kamar tidur kami memang terdapat kamar mandi dan televisi, sehingga aku menonton televisi sambil tiduran. Fay berbaring di sampingku,...

Setelah my husband b'day party.. semua berjalan normal, suami gw tetap bekerja seperti biasanya dan gw tetap di rumah. gw gak tau apa hubungannya ama si dini berlanjut ato gak, yg jelas sejak saat itu mas eko sering pulang larut malam bahkan pagi. katanya ada Kerjaan...

Perkenalkan, namaku Nina, umurku 24 tahun. Aku memiliki kehidupan seks yang cukup menarik. Temanku memberitahuku mengenai situs RumahSeks dan ketika aku pertama kali browse RumahSeks, aku langsung tertarik untuk ikut mencurahkan kisahku di situs ini. Semoga kisahku ini dapat menjadi salah satu bacaan yang menarik. ***** Kisah...

Pak Vito adalah ketua RT di daerah tempat aku tinggal. Ia sering datang ke rumahku untuk keperluan menagih iuran daerah dan biaya air ledeng. Dia adalah seorang pria berusia sekitar 50 tahunan dan mempunyai dua istri. Benar kata orang bahwa dia ini seorang bandot tua,...

“Mr Cheah can I see you in ur office?” “Yes, come right now!” Sekejap sahaja aku sudah tiba di pejabat pensyarah. merangkap kekasih gelap aku itu. Mr Cheah menyambut aku dengan senyuman yang nampak lain masa aku masuk ke biliknya. “Nice skirt Vasanthi.” Pujinya sambil menjeling paha gebu...

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk...

Sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh...

Menjelang malam, aku bersama kawan baikku Zul sudah berlepas ke KL Masa tu jam lebih kurang hampir 7.00 malam. Tujuan kami nak ke belakang panggung coliseum, hehehe nak jumpa mak nyah. Wuihhhh! lawa-lawa beb. Ada yg cam sofia jane pon ada nak habag bagi. Masa tu kami memang...

Aku memang selalu dah 'make love'  ngan bohsia aku tak main la. biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda.  Tapi kali ni nak share satu cite ni...