Cerita Hot - Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Kluber Sex
22
home,paged,page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-22,paged-99,page-paged-99,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Office pada pagi itu sunyi sepi. Selalunya suasana di office pagi-pagi sudah riuh rendah dengan kesibukkan staff-staff menyiapkan peralatan dan perkakasan untuk di bawa ke Langkawi sempena pameran LIMA '99. Tetapi tidak pada pagi itu. Yang tinggal hanyalah receptionist, company secretary, dan beberapa orang kerani. Yang lainnya semuanya telah berlepas...

Kisah benar berlaku pada tahun 1990, ketika aku bersekolah diperingkat tingkatan enam rendah. Manakala dia aku bahasakan M seorang yang tua setahun dari aku, tidak bersekolah selepas SPM. M telah berkahwin seminggu sudah pada ketika itu kerana paksaan orang tuanya. Aku mula meluahkan perasaan cinta ketika...

I ni adalah sorang pelajar tingkatan lima, I tinggal di sebuah negeri di Johor. I ada ini pengalaman yang I tidak boleh lupa bila-bila masa pun walaupun baru brelaku tahun ni. I ada satu kawan I yang sangat rapat dgn I. Kawan I tu adelah...

Azizah, Leman dan aku (Bob) adalah 3 orang sahabat karib. Kami bersahabat sejak di Tingkatan 1 walaupun kami berasal dari kampung yang berlainan. Berkat usaha, kami lulus cemerlang di dalam peperiksaan SPM yang kemudiannya menjadi punca perpisahan kerana masing-masing membawa haluan meneruskan study bagi mencapai...

Hello, its Cass.Malas nak cerita panjang2 so I terus masuk je ke sex part, from the beginning, of course. Ada sorang guy ni named William, dari Canada 30s somefing. Dia ada ajak nak buat sex as he into an orgy sex/gangbang.I pun agree la nak buat...

Rhonda dan aku adalah teman sebelum putranya lahir. Kami belum punya anak sendiri, karena saya tidak bisa hamil. Kami menganggap Ron salah satu dari kami sendiri dan Ibu dan Ayahnya bersyukur karena mereka berdua bekerja dan saya hanya bekerja paruh waktu, karena itulah yang paling cocok untuk saya. Suami...

Lepas Rosa tanya aku nak yang mana. aku kata "I want lick your tits. can I?" "Y not. e on" pelawa Rosa.Apalagi. aku pun berhentilah menyapu losyen kat badan dia.Seronoknya aku masa tu. selalu aku tengok dalam blue filem pompuan mat salleh kena isap puting,kali ni...

Halo, perkenankan saya perkenalkan diri saya, nama saya Steve Taylor dan saya memiliki "Liburan Erotis" yang paling mengesankan yang saya pikir setiap orang akan iri. Pertama-tama, saya tumbuh di selatan di lingkungan Florida Selatan dengan keluarga kelas menengah atas . Ayah saya adalah pilot maskapai penerbangan dan ibu saya adalah...

Aku bekerja sebagai pembantu perawatan kesihatan yang dulunya disebut atendan kesihatan. Sudah lapan tahun aku bertugas di sebuah hospital di utara tanah air. Aku ditugaskan di Unit Kecemasan dan Kemalangan. Di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi...

Saya berusia pertengahan 30 sekarang, tetapi ketika saya masih kuliah, saya bekerja di sebuah bar / restoran. Saya berusia 21 pada saat itu, antara pacar, dan terutama berkonsentrasi di sekolah. Bar tempat saya bekerja biasanya cukup tenang, terutama menyajikan minuman kepada orang-orang yang menunggu meja mereka atau beberapa yang datang...

Ini adalah kisah benar aku dengan Mat yang aku kenal dalam internet. Okay, biar I ceritakan sedikit tentang diri I dulu. I dah berumur 33 tahun, dah kawin dengan 2 orang anak, yang sulung berumur 6 tahun dan yang kedua berumur 3 tahun, Hubby I...

Saat itu sore musim panas yang panas, adikku dan aku sendirian di luar, dikelilingi oleh ketiadaan. Kami berdua dibaringkan di bikini favorit kami dan dengan majalah remaja favorit kami . Aku memandangnya, dan dia menatapku , mengembalikan senyuman samar. Aku mengembalikan pandanganku ke majalah ketika dia berbicara. "Hei, Diane, apa kamu...

Aku Lina. Aku ada cerita nak kongsi dengan korang. Aku merasai pengalaman persetubuhan sejak aku bersekolah di tingkatan 4. Ketika aku tinggal bersama mak, adik, akak dan bapak tiriku. Bapak tiriku lebih muda dari mak aku. Umur mak aku time tu 42 dan bapak tiri...

Nama saya Ali; tidak ada nama belakang dan pandangan hidup yang tidak masuk akal . Apa yang saya inginkan; apa yang harus saya miliki adalah vagina putih. Saya tidak menginginkan wanita kulit putih yang bisa saya miliki dengan setetes topi atau lebih tepat setetes celana saya. Sepotong ayam hitam...