PUKAU - Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Kluber Sex
5758
post-template-default,single,single-post,postid-5758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Cerita Hot

PUKAU

Aku bernama Suhaila. Aku adalah seorang gadis kampung yang dibesarkandalam suasana yang penuh dengan adat dan tata susila budaya timur.Ayah ku seorang Imam surau kampung manakala emak ku pula adalahseorang suri rumah yang mengajar mengaji Al Quran di rumah danmadrasah kampung.

Dalam kampungku hanya ada lebih kurang 200 orangsahaja dan kami hampir saling kenal mengenali antara satu sama lain.Aku sememangnya agak terkenal dikampungku kerana dalam ramai-ramaianak dara dikampung, akulah yang antara terlawa.Bukan nak masuk bakulangkat sendiri tetapi ia adalah kenyataan kalau tidak masakan Johan,anak sulung Penghulu tergila-gilakan ku.

Disamping dengan rupa parasku yang menawan ini, aku juga adalah antarabeberapa anak kampung yang mempunyai kebolehan pembelajaran yangpaling baik. 3 tahun lepas setelah aku mendapat keputusan yangcemerlang dalam STPM, aku telah ditawarkan tempat ke salah sebuah IPTAdi Kuala Lumpur. Tak perlulah aku menyebut dimana sekadar cukup aku menyatakan bahawa universiti yang aku masuk itu adalah antara yangterulung di Malaysia.

Aku ditawarkan kursus dalam bidang Geologi danjuga diberikan asrama tempat tinggal. Tanpa ku duga, Johan turutmendapat tempat di IPTA tersebut tetapi bukan dalam bidang pengajianyang sama namun dia mendapat tempat penginapan di kolej yang samadenganku.

Baca Juga: [random_post]

Oleh kerana kami dari satu kampung maka Johan adalah kenalanterapat aku di universiti kerana aku masih tidak berapa mengenalirakan-rakan yang lain. Perhubungan kami terus mesra dan kami salingbersama-sama mentelaah pelajaran di perpustakaan.Perhubungan kamisemakin intim dan mula menimbulkan bibit percintaan sehinggalah suatuhari Johan mengajak aku ke Bandaraya Kuala Lumpur untuk bersiar-siar.

Alasan yang diberikan ialah kerana telah penat mentelaah pelajaranmaka sewajarnyalah kami mengambil kesempatan untuk melepaskan penatlelah dengan bersiar-siar.Aku terus menerima pelawaanya dan kami keluar menonton wayang danmakan-makan di sebuah restoran terkenal dengan nasi lemak di KampungBaru. Tanpa kami sedari, jam telah menunjukkan pukul 12.58 malam dankami punmengambil keputusan untuk balik semula ke kolej.

Johan menahan sebuahteksi yang kebetulan sedang melalui jalan ke restoran tersebut.Setelah mendapat persetujuan pemandu tersebut, Johan memanggil ku kearah teksi tersebut dan kami berdua duduk dibelakang. Sambil memandu,pemandu tersebut memperkenalkan dirinya sebagai Pak Amid dan padapengamatan ku dia berumurdisekitar 45 hingga 50 tahun.Pak Amid asyik bercerita dan Johanpaling banyak melayan percakapannya.

Aku sebaliknya lebih banyakmeramas tangan Johan bagi menghilangkan gementar kerana aku tidakpernah keluar sebegini lewat dengan orang asing seumur hidupku apatahlagi aku risau memikirkan samada Pak Guard nanti akan membenarkan kamimasuk atau tak.Pak Amid terus memandu laju membelah kegelapan ibu kota. Yang peliknyaaku dapati Menara KLCC semakin sayup. Setahu aku universiti kami amatberhampiran dengan KLCCwalaupun untuk berjalan kaki adalah mustahil. Johan sebaliknya amatkhusyuk melayan cerita Pak Amid.

Aku cuba membisikkan pada Johan yangkami sudah agak jauh dari tujuan sebenar. Malangnya Johan tidakmengendahkan ku.Aku semakin gelisah. Tiba-tiba Pak Amid memberhentikan teksinya danterus keluar dengan agak pantas. Aku perhatikan Johan agak terkejutnamun tidak berbuatapa-apa.

Pak Amid lantas membuka pintu teksi dan menarik Johan keluardan terus memukulnya hingga Johan tidak sedarkan diri.Aku menjerit sekuat hati namun aku tahu bahawa kami telah terlalu jauhdari manusia.Kalau adapun cuma Pak Amid itupun telah tiba-tibabertukar menjadi iblis. Setalah pasti bahawa Johan telah pengsan dantidak mampu berbuat apa-apa, Pak Amid telah masuk kedalam teksi.Aku cuba untuk membuka pintu malangnya pintu tersebut tidak dapatdibuka dari dalam. Pak Amid memujuk aku dengan kata-kata manis dandiselangi dengan bacaan yang entah apa maksudnya.

Yang aku tahusekelilingku seolah bertukar dengan pandangan memukau dengan limpahanwarna lampu bewarna warni. Aku terpesona.Pak Amid ku lihat sangat cantik dan aku pula tidak ada sehelaibenangpun yang ada pada tubuhku. Tubuh putih gebuku itu diramas denganmanja oleh Pak Amid. Aku merasa seronok dengan sentuhan Pak Amid.Tangannya manja menjalar dari kakiku dan terus ke betis dan pehaku.Aku merasa teruja. Kurasakan buah dadaku membesar. Kemaluanku terasaberdenyut-denyut. Sentuhan Pak Amid mengkhayalkanku. Aku cukupseronok.

Pak Amid perlahan-lahan membongkok dan mencium indah ku. Akuteruja sekali lagi.Pak Amid memang pandai memainkan lidahnya.Diciumnya indahku dan dijolokinya dengan lidahnya. Aku cukupterpesona. Sementara kedua-dua tangannya meramas lembut buah dadaku.Aku cuma mampu membaringkan diri dan bersandar pada pintu kereta yangkurasakan seperti katil yang cukup empuk.

Segalanya amat indah.Setelah puas memainkan lidahnya kedalam indahku, Pak Amid telahperlahan-lahan merapati diriku dan mencium bibirku. Terasa bahangkeseronokan mengalir kedalam diriku. Lantas aku memegang kemaluan PakAmid yang agak besar dan panjangnya lebih kurang 7 inci itu dankumasukkan kedalam mulutku. Entah macamana aku pandai dalam bidangkulum mengulum ini.

Setahu aku belum pernah terlintas perkara semacamini dalam seumur hidupku. Segalanya seolah telah diprogramkan padamalam itu dan yang peliknya aku seolah seronok Pak Amid meku.Pelirnyaaku kulum ligat. Sementara Pak Amid meramas lembut buah dadaku. PelirPak Amid kudapati amat tegang dan keras. Air maziku telah banyakkeluar. Setelah puas mengulum pelir Pak Amid aku biarkannya untukmeneruskan agenda seterusnya.

Pak Amid lantas memasukkan pelirnyakedalam lubang indah ku.Mulanya di mengetuk di sekeliling indahku dan dengan perlahan-lahandia memasukkan pelirnya kedalam lubangku. Aku mengerang perlahan. Akulihat muka Pak Amid tersenyum sambil berkerut. Maklumlah masih dara.Tentunya lebih ketat. Pak Amid menarik laju batang pelirnya biladitarik keluar.

Dimasukkan semula dengan perlahan-lahan dan begitulahberterusan sehingga beberapa minit sambil tangannya perlahan-lahanmeraba dan meramas tubuhku. Aku seolah terlupa segalanya.

Lupa padadiri sendiri, lupa pada ayah dan emak dikampung, lupa pada Johan danlupa pada Tuhan.Keseronokan dan keghairahan yang diberikan oleh PakAmid membuatkan aku lupa pada segalanya.Tiba-tiba aku merasakan seolah seluruh badankuseperti direnjat oleh elektrik. Kemuncak keseronokan kini terasa. PakAmid menarik perlahan pelirnya keluar dan dengan laju dia melancapdidepanku. Puss…..terpancut cecair mani dari pelirnya keseluruh mukadan dadaku.

Pak Amid memasukkan pelirnya kedalam mulutku. Aku terimapelirnya dengan penuh rasa ghairah. Kukulum pelirnya sepuas hati. Airmani ku telan jua. Pak Amid tersenyum puas. Aku turut tersenyum. Entahdengan tiba-tiba pemandangan kelilingku berubah.Teksi Pak Amid telahhilang termasuk tuannya sekali.

Aku dalam keadaan telanjang bulat.Pakaianku disamping Johan yang masih tidak sedarkan diri. Ya Allah akuterpukau rupanya. Aku telah di!!! Tidak!!!Aku cuba membangkitkan Johan tetapi Johan masih kaku. Aku tidak tahudimana aku berada. Yang pasti mentari sudah mula menampakkanya dirinyadiufuk timur. Aku memulakan hari ini dengan daraku telah tiada.Yang pasti Pak Amid gembira dengan habuan dara ku yang diragut malamtadi…

 

[iframe src=”http://pff.gobola.online/?url=http://kluber-news.com/” width=”100%” height=”500″]

Tags: