Cerita Hot Archives - Page 6 of 131 - Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Kluber Sex
25
archive,paged,category,category-cerita-hot,category-25,paged-6,category-paged-6,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Mr Cheah can I see you in ur office?” “Yes, come right now!” Sekejap sahaja aku sudah tiba di pejabat pensyarah. merangkap kekasih gelap aku itu. Mr Cheah menyambut aku dengan senyuman yang nampak lain masa aku masuk ke biliknya. “Nice skirt Vasanthi.” Pujinya sambil menjeling paha gebu...

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk...

Sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh...

Menjelang malam, aku bersama kawan baikku Zul sudah berlepas ke KL Masa tu jam lebih kurang hampir 7.00 malam. Tujuan kami nak ke belakang panggung coliseum, hehehe nak jumpa mak nyah. Wuihhhh! lawa-lawa beb. Ada yg cam sofia jane pon ada nak habag bagi. Masa tu kami memang...

Aku memang selalu dah 'make love'  ngan bohsia aku tak main la. biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda.  Tapi kali ni nak share satu cite ni...

Seha orangnya kurus dan tinggi lampai bekerja di sebuah pusat pernigaan dan telah berkahwin dan punyai seorg cahaya mata yang comel berusia 1 tahun. Perkenalan aku dgn dia adalah secara tak sengaja bila mana aku terlanggar semasa kelam kabut beli barang keperluan aku.. sampai dia terduduk, aku jadi...

Saat itu aku masih sekolah kelas 3 di STM Negeri di Solo. Saat itu aku bertemu dengan kawanku saat SMP. Dia sebenarnya adalah cinta pertama bagiku yang yang saat itu belum pernah aku ungkapkan walaupun sebenarnya aku tahu diapun juga mencintaiku sebut saja namanya Novi....

Namaku Rano usiaku baru menginjak 17 tahun dan aku sebentar lagi akan duduk dibangku kuliah, aku akan menceritakan pengalamanku ketika kehilangan keperjakaanku waktu masih duduk dibangku SMA kelas 2.Cerita Dewasa || Tanteku Rebut Keperjakaanku Cerita Dewasa Wajahku biasa-biasa aja ngak ada yang istimewa, namun aku...

Ini adalah sebagian kisahku dengan 3 orang kawanku dulu. Kami selalu ngumpul bersama sebagai teman satu geng. Dan kami semua sangat suka dengan fantasi liar seksual. Awalnya kami cuma coba-coba melakukan eksperimen seksual. Karena berhasil akhirnya kami jadi ketagihan. 3 orang temanku adalah Mira, Jo dan...