WILLIAM - Cerita Dewasa - Cerita Sex Panas - Cerita Sex - Kluber Sex
5863
post-template-default,single,single-post,postid-5863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Cerita Hot

WILLIAM

Hello, its Cass.Malas nak cerita panjang2 so I terus masuk je ke sex part, from the beginning, of course.

Ada sorang guy ni named William, dari Canada 30s somefing. Dia ada ajak nak buat sex as he into an orgy sex/gangbang.I pun agree la nak buat sex dengan dia. I ni jenis girl yang suka jadi slave kat white people because it turns me on.I suka sex yang nasty/bad/gangbang/orgy/being tied up-humiliated etc.I teringin sangat nak buat sex dengan white ppl.William agreed nak kenalkan I dgn friends dia yang lain but under one condition. Dia nak try me first. Dia ni kiranya completely strange sebab baru kenal 3 days. tapi I berani ambil risk untuk sex dgn dia.

Sampai je kat William’s place, I terus masuk rumah dia and gave him a french kissed. So dia terus bawa I kat satu bilik khas ni. Macam2 equipment(all bout sex) ada kat sini. So I tak tahan dia pun tak tahan so he took off ma clothes, once he done ,dia cakap “wow look at yor pussy,its fuckin hairy and I love it”.Memang my pussy hairy pun,banyak gila.So I pun took off his clothes.Lagi ar, badan dia pun memang hairy gila, semua tempat hairy. Masa tu memang I dah turn on.I baring atas katil and open wide my legs. He kissed between my legs pastu start lick ma pussy. N den dia finger my pussy and I moaned. Dia masukkan 3 fingers masa tu memang dah rasa nikmat dah.I told him untuk fuck my pussy dgn lidah dia,and he did.Masa tu lagi la turn on.Lepas tu dia pula baring atas katil. I buka dia punya legs and tangan.First I kissed both his fuckin hairy armpits. Kenikmatan yang rasa jilat dia punya armpits dgn baunya lagi,hair dia lebat pula tu. N den jilat dia punya chest and his tits as well.Susah nak cari dia punya tits sebab hair dia banyak sangat, lebat gila. Tapi dia punya tits memang sedap sebab besar. Tanpa lengah masa I terus pergi kat between his legs. Ada cock yang sangat la besar. FUCKIN HAIRY!!!! I pun apa lagi, jilat la cock dia and dia punya foreskin juga. Lepas tu I buat deepthroat. Besar gila macam Big Mac Pun ada. Lepas tu apa lagi kitaorang pun got down to business. Dia ikatI kat katil dgn handcuff. I tak menolak langsung malah I lagi suka and turn on. Masa tu I memang dah tak boleh move, tied up and hopelessly. Dia pun mula tease my pussy.

Dia jilat and lick. Lepas tu dia mula masukkan dia punya cock dalam my pussy. Wow besh gila masa tu. Dalam masa tu kitaorang ada talk nasty lyk he said ” u r ho and hopless tied up girl needs sum1 to fuck” “ur mothafukin cunt and ur my mothafuckin slave”. Apa lagi makin banyak la my cum keluar dari pussy. Lepas tu dia tunjukkan tanda dia nak cum and I cakap cum je dalam pussy I. He did as told. Dia punya cum punyala banyak. Masa tu still ikat kat katil and my pussy putih je dgn air mani dia. Lepastu I jilat cock dia and telan air mani dia. Tiba2 dia cakap nak piss, I cakap I boleh jadi toilet human. Nak tau tak, dia piss kat I . I ni memang jadi slave dia gila2. I let him to piss in my mouth and my pussysshole. Mula2 dia piss dalam my mouth, I pun telan dia punya piss. Pastu I suruh dia minum banyak2 lepas 5 minit, dia cakap nak piss lagi, I suruh dia piss dalam my pussy and my asshole.Mula2 dia masukkan cock dalam ass I and then piss.Lepastu keluarkan masukkan dalam my pussy. Nikmat yang I rasa, dia piss dalam my pussy. Masa tu Tuhan je yang tau nikmatnya macam mana. Lepastu dia piss kat my face,I let him to do so. I told him I loved him as he replied “your my slave and shut up ur mothafuckin whore”. I tak kisah, makin turn on adala.

Masa tu badan dia dah berpeluh gila, kalau ditimbang bolehla dapat satu litre air peluh. I pun minta izin nak jilat dada dia yang berbulu gila2 tu. Nikmat gila masa jilat dia punya dada yang berbulu tu,dgn air peluh yang masin, enak gila, I jilat macam orang tak minum 100 tahun.Pastu jilat dia punya armpit yang berbulu lebat gila. Dgn bau yang boleh tahan, I jilat armpit dia pastu gigit dia punya bulu, dapat beberapa helai I telan. Sebenarnya I masih lagi terikat kat katil, dia tak buka I lagi, I lagi tak kisah. Lepastu I minta nak jilat dia punya asshole. Ass dia memang lagi lebat bulunya. I tak tahan so bila ass dia depan muka I, I terus jilat macam kena rasuk syaitan. Sedap gila asshole dia dgn bau yang mengasyikkan. Lepas tu dia keluarkan sex toys. Dia took out a vibrator. Dia ludah2 kat pussy I pastu finger me and den masukkan vibrator tu.Benda tu vibrate je lagi banyak cum yang keluar dari pussy I. Makin banyak pula ludah William kat my pussy. Badan I masa tu berpeluh campur dgn piss William. SEdap baunya. I suka jilat peluh William pastu telan ,nikmat gila. Lepas tu dia ada buat phone call, I heard dia cakap kat friends dia ” Hey Im using this whore(me) and shes great .I guess all of us will be having her tomarrow and we’re gonna set up a gang bang”.Masa tu I happy gila dgr benda tu. Pastu William cakap kat I dia ada 30 friends(MEN) yang akan guna I esok,I happy je sebab tu yang I selalu impikan masa I masturbate(dulu2).

 

Related Post